Simont Braun heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren van verschillende spelers in de energiesector, variërende van projectontwikkelaars op het gebied van energie tot energieproducenten en -leveranciers.

Onze cliënten zijn actief in de sectoren elektriciteit, gas, olie, en hernieuwbare energie, waaronder windmolenparken aan land en op zee, biomassacentrales en zonne-energie.

Kennis van de energiesector

Onze kennis van het wettelijk kader van toepassing op de energiesector, in combinatie met de andere hooggespecialiseerde teams binnen ons kantoor en ons netwerk van technische en financiële adviseurs, stelt ons in staat om steeds passende en alomvattende antwoorden te bieden op de meest complexe juridische vraagstukken en uitdagingen.

Wij staan onze cliënten in de energiesector bij in uiteenlopende zaken zoals transacties, publiek recht (o.a. inzake vergunningen), procesvoering, fiscaal recht, milieurecht, vastgoedrecht, verbintenissenrecht en corporate governance.

 

Projecten inzake hernieuwbare energie

Doorheen de jaren heeft ons kantoor een diepgaande ervaring opgebouwd in projecten inzake hernieuwbare energie, met een bijzondere nadruk op wind- en zonneparken, biomassa en circulaire economie.

Advocaten

Steven Callens
Steven
Callens
Vennoot
Joan Carette
Joan
Carette
Managing Partner
Tom Swinnen
Tom
Swinnen
Managing Partner
Manuela von Kuegelgen
Manuela
von Kuegelgen
Vennoot
Luc Leboeuf
Luc
Leboeuf
Medewerker
Sander Van Loock
Sander
Van Loock
Medewerker