De fiscaliteit vormt een essentieel onderdeel van de dagelijkse activiteiten en belangrijke beslissingen van vennootschappen, ondernemers, investeerders, particulieren, verenigingen en openbare instellingen. Het fiscaal recht is een zeer technische rechtstak die snel evolueert, niet alleen in België maar ook op Europees en internationaal niveau. Wij volgen deze evoluties op de voet en combineren onze kennis met een grondig inzicht in de activiteiten van onze cliënten om fiscale oplossingen op maat aan te reiken.

Full Service Tax Department

Wij adviseren Belgische en internationale cliënten over alle fiscale aangelegenheden die zich kunnen afspelen in het bedrijfsleven of in een persoonlijke of familiale context. Wij loodsen cliënten door de complexiteit van de fiscale wetgeving en rechtspraak, en houden rekening met de meest recente posities van de fiscus. Onze focus ligt op het verstrekken van praktisch advies en effectieve oplossingen, waarbij de belangen van onze cliënten altijd voorop staan.

Wij behandelen alle relevante fiscale kwesties die een impact kunnen hebben op de activiteiten van onze cliënten. Dat omvat zowel adviseren als het bijstaan van cliënten bij een fiscale controle of tijdens een juridische procedure. Het team onderhoudt nuttige contacten met de fiscus en beschikt over een ruime ervaring in het verkrijgen van rulings. Waar nodig werken wij op geïntegreerde wijze samen met andere departementen, zoals corporate M&A, real estate, litigation en FinTech.

Onze expertise omvat de fiscaliteit van vennootschappen, holding- en financieringsstructuren, familiale aandeelhouders, investeerders, fiscale structurering en fusies en overnames, ondernemers, management incentives, particulieren en overheidsinstellingen. Voorts zijn wij gespecialiseerd in Europese en internationale fiscaliteit, private equity en estate planning.

Advocaten

Thomas Gernay
Thomas
Gernay
Vennoot
Jacques Malherbe
Jacques
Malherbe
Of Counsel
Ward Cuypers
Ward
Cuypers
Medewerker
Marie Servais
Marie
Servais
Medewerkster